Casanova = Gizmo

Oh boy!!!! har varit och hämtat Smurfan idag, hunden som ja har lovat ställa på Lördag.  Allt gick bra hon satt i hundgråden när ja kom Linda me familj hade redan åkt. Hade me mej Selma och Gizmo. Första mötet gick bra. Smurfan är en liten mes =) så hon la sej snällt på marken medans Selma kolla om de va nått hon tänkte godkänna, de gjorde hon =) Gizmo blev alldeles till sej....vi packa in oss i bilen satte Selma bak i buren och Gizmo och Smurfan i baksätet åkte hem å plocka upp resten av vilddjuren Beppe fick åka me Smurfan och Gizmo och Lova och Ärtan bak i buren me Selma.

De gick då bra i skogen våra hundar sprang som galningar som vanligt, Smurfan va lite låg hon tyckte nog de blev lite mkt på en gång men de gick bra.

Men när vi kom hem igen så va Gizmo en liten pian in the ass. Hade stängt in våra surkärringar så Smurfan skulle få hinna landa lite. Men icke Gizmo va helt övertygad att vi hade hämtat denna flicka för hans skull=) så han har flörtat för allt va han har orkat men tyvärr var de inte besvarat från Smurfans sida.


Så nu funderar ja till min stora fasa om han var så här klämkäck nu me en tik, hur fan ska han vara när alla våra sätter igång å löpa. Sen brukar ju våra flickor av nån anledning aldrig löpa samtidigt utan dom brukar avlösa varandra så cirkus nio veckors löp är inte allt för långt borta, HJÄÄÄLP!!!!!

Jaa men ja visste väl de nånstans man kan inte ha samma tur me två ggr i rad. En bättre hanne än Beppe runt löptikar kan man nog inte hitta? Runt själv höglöpet blir han en aningen pipig å så men absolut nått man kan leva me...

Såå de åter står å se hur lilla Gizmo kommer vara när de blir löp, men som han har varit ikväll så ser ja inte fram emot de =( 


Kommentarer
Postat av: Mysla

Ha lär sig! Jag lovar dig att med nio veckors löp hinner du lära honom att löptikar inte alls är nåt att bli till sig över. Allt hänger ju på hur du agerar med honom nu. Lär du honom att det inte är ok att fara runt och vara helt på så löser det sig alldeles säkert. =)

2009-06-26 @ 05:25:57
URL: http://blog.mysla.se
Postat av: bergman

de blir riktigt boot-camp för gizmo då med alla löptikar :P

2009-06-26 @ 13:35:29
URL: http://bergmanskan.blogg.se/
Postat av: Milla

Jag tror att du kan få det lite jobbigt, kanske är han en Toivo som blir galen av löptikar, haha

2009-06-26 @ 19:11:58
URL: http://www.korpsvart.blogspot.com
Postat av: bergman

Det är synd om oss! Det här är min ända lediga helg fram tills 17:e juli så jag såg ju fram emot att få bli fullast i sverige men de sket sej så jävulskt! Vet du vad vi skulle haft! En hellikopter så hade de gått fort att fara till dej så hade vi kunnat bli full tillsammans haha :)

Men det är vell bara att bita i det sura äpplet..

2009-06-27 @ 15:52:30
URL: http://bergmanskan.blogg.se/
Postat av: Sanna Tijah Älva

Har ni snö fortfarande!!??

2009-07-01 @ 14:52:19
URL: http://www.sugarwinds.se
Postat av: Mia

nej då vi har ingen snö kvar, bara de att ja har inte fota på ett tag å så har ja lyckas tappa bort batterierna till kameran..

2009-07-02 @ 08:53:41
URL: http://trefargat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0