Internet problem...

Har inget internet hos min mamma för tillfället för snälla rara lilla Gizmo har tuggat av strömkabeln till modenet. DUM Valp! jaja förhoppnings vis så är de fixat snart har fått en sladd från storebror som ska lösa min problem...

forts följer....

Fixat och klart!

Nu har jag anmält mej och Gizmo till valpkurs som drar igång den 21 april och nybörjar kurs i agility som drar igång den 7 maj =) hoppas nu bara att vi kommer me, de blir lottning om de blir för många anmälningar och me min tur så kommer vi väl inte me bara för de men ja håller tummarna en av dom måste vi ju klara eller ?!

Nu sitter ja och väntar på att sara ska ringa, hon skulle titta förbi en stund så ja håller mej sysselsatt ikväll =)


Jo Milla ta alla kompostgaller innan mupparna flyttar in. De gick ju inte att få lös dom när vi va ner å städa kan tänka mej att de kanske ha tinat lite nu så dom går att få lös =)


SOOOOOOL!!!

Ida har vi haft sol, vi hade sol i går oxå....riktigt vår väder. Men snö i mängder har vi kvar den blir vi väl av me i maj om vi har tur. Jaja man kan ju inte få allt här i världen. Men solen ger en hopp. Hoppet är ju de sista som överger än sägs de ju =)Som sagt mkt snö kvar =( Läser ju om Gizmos släkt neröver som har roligt i slasket, de problemet har ju inte vi på ett väldigt bra tag....

Såg en film igår hos bror, en krokodil film. Den var helt ok. Kan ha göra me att jag är så rädd för vatten och fiskar å sånt som gör att jag tycker såna filmer är bra =) Men jag blev lite lessen i ögat för hunden som var me blev uppäten =( Den blev uppäten då den sprang fram till krokodilen för den skulle skydda matte. Tycker inte om att dom har me djur i skräckisar. Fats då dom brukar ju få överleva men de är ju inte alltid så så då är ja så nervös genom hela filmen att djuret i frågan inte ska klara sej...

Jaja här är lite mer bilder från skogen ida...


Vi promenerade mot en sjuktbana...=)

Jag blir så glad av få vara ute me hundarna och se dom springa och leka. De gör helt klart min dag innan jag måste tillbaka i verkligheten =)Utmaning....

En utmaning från Milla.
Svara på frågorna och utmana sen era hundvänner, =)

Hundens fullständiga namn:  Mirabackens up to something, Bermarks Imelda, Sugarwinds secret weapond


Smeknamn på hunden:
Beppe: Beppebus, deppomanen, deppo, baboon, burtibangbang. Selma: Telma, Weezle, arghagga. Gizmo: Nillson, Nisse, Gronken.


Kan hunden simma:
Nja Beppe och Selma vet jag faktiskt inte, vet inte heller om Gizmo kan simma men de tror jag.

Tränas hunden i nåt: 
 Jo då lite allt möjligt, lydnad, agility, spår och sök

Speciella egenskaper hos hunden:
  Beppe enligt mina bröder vara deppig. Selma finns ingen som är så arg som hon =) Gizmo att han alltid är så glad.


Det dummaste hunden gjort:
Kan inte komma på nått just nu...


Andra hundar som gör er hund glad:
Beppe: Loba! ;) Figi, Prilla, Myra, Selma. Selma: Beppe. Gizmo: Han blir glad när han ser alla =) 

Äter hunden hästbajs:
Beppe och Selma: Ibland inte alls lika ofta eller mkt som förr. Gizmo: Ja.


Saker hunden inte kan göra:
  Beppe: ? Selma:  Stå stilla i badkaret, hon fattar inte att dra in korna så hon håller alltid på att halka. Gizmo: För tillfället en hel del men han är ju liten ännu =)


Bästa minnet av hunden:
  Beppe: Först gången jag såg han hemma i valplådan. Selma: Kan fan inte komma på nå bra minne av Selma! =) Gizmo: Första gången vi köpte tuggben å kasta ut alla på golvet åt han =)

Så, utmana nu era vänner med hund!
Utmanar den som känner sej utmanad...


Kalas!

 Idag har vi haft kalas. Mamma fyllde år igår men hon åkte på nån form av magsjuka natten till torsda så vi fick ta kalaset idag istället. Alla bröder va nyss här och åt tårta, de blir en helt annan ljudnivå när dom är här så nu är de nästan obehgligt tyst =)
Marängtårta va de som huset bjud på eller jag då de va jag som baka den =)

Mums fillibabba! =)

Nu sover hundarna hyfsat gott, dom blir nämligen oxå rätt trött i skallen efter bösök av bröder! =)


Goood marängtårta!=)

Nä nu ska jag springa ner till tvätten, sen ska hundarna få gå ut och sen ska jag åka till storebror och se film.

Tack och hej!

Kurser...

Såg idag att de ska dras i gång två kurser. En valpkurs och en nybörjar kurs i agility. Hade tänkt gå båda bara jag lyckas skrapa ihop nog me pengar. Men de ska nog gå få trolla lite =) Har ju faktiskt aldrig gått en kurs tycker de är på tiden kanske då jag är inne på min tredje hund eller? =)


Var i skogen idag som vanligt, strålande sol var de så jag passa på att fota lite. Önskade att jag hade kunnat va ute  lite längre men lillebror skulle till tandläkaren sen hade jag ju gammel tanten me mej så jag vill inte gå så långt då hon ha börja få problem, hon har ont men vart vet vi inte ännu.

Men mamma har ju kommit hem idag så då kan jag lämna henne hemma så kan vi traska lite längre imorron. Så får jag hålla tummarna på att de är lika fint väder.


Så här snygg är somliga när han åker bil =)Han tycker inte att han ska åka där bak, han åker helst fram om han får bestämma =)


RSS 2.0