Hej då Umeå!

Jaah då var de fixat, i morron åker jag upp till Gällivare. Ska bara städa ut mitt skåp på jobbet å lämna mitt kort hos vakten imorron sen börjar jag min resa upp över.  Så Hej då Umeå å tack för tiden som varit! =)

Proppmätt å utmanad!

Har precis tryckt i mej ett skrov från frasses mkt gott!=) men kroppen fick dock en chock då jag knappt har ätit nå på tre dar pga min piller som jag har börjat äta gör att man tappar matlusten, ruskigt bra bantningsmedel =P

Här är lite bilder från dagens skogs runda...
Vi har lite öronproblem =)


Sen har ju Milla utmanat mej, suck jag har väntat på denna dag sen jag skaffa mej bloggen =) men men...=)

Googla ditt  namn " Mia är"

Vad får du fram då? Plocka ut de 6 första.
Sen utmanar du 3-5 personer.

De här blev mina:

1. Mia är min förebild
2. Mia hemma på besök?
3. Mia är ny EU-samanordnare på tillväxtcentrum
4. Mia är en myra 5-pack 
5. Peter & Mia är illmysiga
6. Mia är en av ett tiotal i världen.

Fuskade lite då alla mina typ hade varit om mamma mia filmen =)
Utamnar den som vill...

Träning

Idag var vi en sväng på klubben, i de fina vädret. Värmeslag fick både jag å hundar! =)
De gick bra gjorde ingen storslagen träning me dom då humöret inte va på topp. Med Gizmo träna jag mest sitt stanna, vilket går riktigt bra nu då jag kan ha ett bra avstånd mellan mej å han.  Fast vi lekte nog mer än va vi träna men de va kul =)
Beppe bus körde jag lite läggande under gång, fritt följ å fjärren.

Så nu har jag två nöjda hundar utslagna på golvet! Mission completed! =)
Tyvärr inga bilder då de är en aning svårt att fota samtidigt man tränar hunden, fan de inte lätt att vara själv =)

En tacokväll =)

I går var jag bjuden på tacokväll till Milla & Lars, en mkt trevligt kväll me go mat! Tack för inbjudan! =)

Annars händer de inte mkt har varit på en prommis i skogen idag kastat lite pinne å lite snö. De är så trist väder så de är inge roligt att vara ute. Men hundarna är rätt så nöjda ändå =) Nu ska jag åter gå till min tv kväll...

Lite tankar & funderingar..

Hmm under kvällen har jag funderat på om man kanske skulle byta bil. Trots att jag typ nyss har köpt den jag redan har.
Men den känns lite stor å onödigt dyr, sen min "sepreration" så är de ju inte lika många hundar i blien =P

Sen har jag funderat lite på lille man, hur jag ska lägga upp saker å ting. Funderar på att sätta upp ett mål å de målet skulle då vara att vara start klar för att tävla ettan den 13/6. Men i stort sett som jag hade tänkt den tanken så fick jag lite lätt ångest =) De är ju helt snart!

Men jag tror de bli bra om inte annat så är de bra träning för både han å mej att ha varit ut på tävling. Då jag kanske inte har dom bästa nerverna. Blir inte nervös utan istället för att bli nervös så stänger jag typ av inga krav ingenting vilket är lite dumt. Men jag tror de är för att jag är mkt mera tävlings människa än jag vill erkänna och skulle de gå dåligt så blir jag inte lika grinig eftersom jag stängde av mej i tid typ...

Nä jag har bestämt mej gott folk den 13/6 blir de, så nu kan jag inte backa för nu har jag sagt de högt eller skrivet de, de finns svart på vitt!!


                                                
 

13/6 då smäller de! =)

Klubben..

Gjorde just en Linda kasta mobilen i golvet!!=)

När jag vaknade idag så hade jag fått ett sms från Milla som undrade om jag ville följa me ut på en promenad men de sket sej då jag sov lite för läge så hon hade redav varit..rackarns!
Men då for vi på klubben i stället.
Gick bra även denna gång fast han har varit lite frustrerad lille man, han tyckte de var väldigt spännande me Millas hundar de är första gången han typ träffa dom men samtidigt så vill han ju göra de jag bed han om men så ojoj de va lite mkt som röde sej där upp i knoppen=)
Vi tränade fotgående, sitt stanna och lite inkallning.
Beppe fick de rätt lungt i da me själva träningen, körde lite frittfölj å så träna vi fjärren som faktiskt gick bättre än va den brukar sen har vi vi lekt me kampisen som han älskar så han är nöjd gammgubben!=)


Fint väder!=)

Vi var ut en sväng i skogen, första gången som de bara är jag å mina hundar. Gizmo saknar nog resten av oss för när vi kom hem igen så sprang han så glatt in å börja leta dom övriga men ingen hemma..hallå vart är ni?=) Men han är nog ändå ganska nöjd me prommisen i skogen för hör å häpna Beppe ha nästan på riktigt lekt me han =D


De är typ ett monster i skogen eller nå..


Sammarbetsvilliga? öh nä!


All by myself..

Jaha då har Linda flyttat. Nu sitter hon i bilen på väg till Boden å så vare bara jag å min kräk kvar i Umeå. What to do liksom? jaja de blir nog bra..
Har ju inte behövt lyfta ett finger i dag då Linda å Peter har varit ut me hundarna så jag har legat i soffan heeela dan jävligt nice..Bugar å bockar! =)

Nu ska jag äta, tack å hej!

Gizmo alias Nilsson/ Nisse!

Då har han blivit 5 månader, tiden går fort när man har roligt. Stor å tung har han blivit då han nu väger 15, 7 kg men tror att han är lika liten som han va när han kom så de gäller att spänna magmusklerna när han hoppar upp på en när man ligger i soffan =)
Annars ikväll så blir de bio vi ska äntligen använda billjetterna som Linda fick från jobbet. Vi ska gå å se fredag den 13:e passar väl bra då de är fredag den 13:e?! =)

Nudå?

Då ska vi se om jag får uppdatera mej lite?! Ville inte riktigt funka då jag provade tidigare ikväll..

Idag har de inte hänt så mkt har städat lite fast inte så mkt som jag hade tänkt då de inte riktigt gick att damsuga för att påsen var full å jag hade ingen extra, men men disken blev gjord å lite små skräp och sånt försvann.

Igår var vi på klubben. Gick riktigt bra me Gizmo de är lättare för han att fokusera på mej fastän Figi gör roliga saker utan han. Tränade lite positioner, sitt stanna å ligg. Med Beppe tränade jag jag hela ettan förutom hoppet gick bra måste påbörja nå nytt me han känns som att vi bara står å trampar.

Här om kvällen fick Linda den stora äran att klippa mej. De kändes lite obehagligt men de gick bra hon får godkännt trots att hon klippte sej i fingrarna flera gånger =) Så nu ser jag ut så här, rätt kort hår har man fått =)En sväng i skogen

Efter att jag lämnat Linda på jobbet så for jag ut me alla hundar i skogen i de fina vädret och kameran i högsta hugg =)Har även kollat vikten på Gizmo idag, nu ligger han på 15,7 kg =)

En alldeles egen blogg!

Nu har dom trefärgade djuren fått en egen blogg, så nu slipper Linda skriva allt om mina hundar också! Var tvungen att få tummen ur och skriva själv nu när vi ska gå skilda vägar och bo på olika ort snart =)


Sugarwind's A Secret Wepond, GizmoBermarks Imelda, SelmaMirabackens Up To Something, Beppe
/Mia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0