Helgen...

I fredags så va jag och sara ut en sväng, väldigt trevligt var de=) Fast vi skulle ju ta de lugnt för sara skulle iväg me petra till hennes stuga på lördagen för att fiska. De gick väl så där =) efterfest blev de och ja gav  upp runt 6 på morron....men kul va de, behövde nog få koppla bort allt för en stund...

Såg att M & L hade ringt mej i lördags men ja missa de har legat som ett lik på soffan bakis å jävlig =) Tack för de fina mobilsvaret!!!=)

56 timmar!

Yes jag har gått 56 timmar utan snus!!! Peppar peppar så har de gått ganska bra, förutom hemska svettningar fi fan säger ja bara =) Så nu får alla hålla tummarna för mej att ja klarar av att sluta me skiten =)

Gizmo och gänget har blivit 10 månader. Vilket innebär att vi får starta lydnadsklass 1, vi är inte riktigt där ännu men vi kommer...Måste köpa nya batterier till min kamera så ja kan ta lite nya bilder är så trist att blogga utan, ska även ta å leta rätt på en våg så man får se hur mkt han väger nu å mäta han även jaja på freda kanske då kommer de pengar =)

Busväder!!

För en liten stund sen hade vi världens åskväder, de small så att de skaka i fönstrena. Länge sen vi hade ett sånt där riktigt åskväder. Beppe och ärtan tyckte inte alls de va kul. Beppe öppnade dörren in till skrubben och gömde sig i badkaret. Ärtan stod på mej å dreggla. Gizmo tyckte där emot att de va helfästligt. När mamma gick för att dra ut alla sladdar så blev de ett jävla springande så Gizmo trodde alla lekte en jätte rolig lek =) Vilket känns skönt!

Men nu har de dragit förbi, nästan så att ja själv tyckte de va lite obehagligt för de inte så kul när de smäller så att fönstrerna skakar.

Jaja hundarna ska snart få fara ut i skogen innan ja börjar jobba, har tre nätters jobb framför mej nu. Blääää tråkigt värre men men ja är då frisk iaf nu. Halsfluss och febern är borta.=)


Halsfluss!!

Jorå, ja har åkt på halsfluss och feber så nu käkar man pencilin. Så de är lite synd om mej!!  La mej å vila på måndags eftermidda och ca 10 min efter att ja vaknat small de bara så blev ja jätte febrig, väldigt konstigt har då aldrig varit me om att de har gått så jävla fort men men så i onsdags fick ja krypa upp ur sängen för att ta mej till vårdcentralen. Febern hade gått ner lite men de gjorde så satans ont i halsen, så ja misstänkte halsfluss.

Och självklart var de ju halsfluss, jävla skit oxå! Så inge jobb för mej i helgen, mkt dumt för ja har inte råd att vara sjuk men man måste ju lyssna på docktorn =P Fast från och med i morron så ska ja iaf inte smitta nå mer...RSS 2.0