Världens snällaste grannar!!!! =)

Då va man tillbaka i Gällivare igen me alla saker, släpet är lämnat i Kiruna. Men satans så tungt de va! Lämnade Umeå vi halv åtta i Lördags kväll och kände mej så där lagomt road att köra 53 mil me släp då man har stressat hela dan städat och packa. För att sedan behöva köra yttligare 12 till Kiruna dan därpå för att lämna de där jävla släpet. Från Umeå - Kiruna och hem igen är ca. 77 mil. Ska aldrig mer flytta eller kanske inte under tids press iaf.

Tusen tack till Milla och Lars som tog hand om allt skrot som vi inte hant kasta. De va Guld värt!!!!

Dom sista 15 milen hem till Gällirvare kändes så där lagomt stabila, på slute kunde jag inte fukusera på skyltar de var bara ett enda stort sudd. Men men vi kom hem i en bit jag och lillebror.

Just nu håller jag på att fixa här hemma hos mamma för att få plats me allt. Alla möbler står på plats nu iaf nu är de mer eller mindre bara små saker kvar. SKÖNT!!! Mamma åkte ju me taxi till Sunderbyn igår för att förhoppnings vis få nån ordning på lungorna. Sen kan jag bara säga en sak bli aldrig sjuk för läkare kan ingeting!! Detta gäller väl inte alla men många vilket är mkt tragiskt. Har många gånger fått fundera på hur vissa ens har fått bli läkare. JAg blir så jävla förbannad rent ut sagt!

Nä nu ska jag ta tag i de sista för ikväll innan Navy csi börjar.

Jobbigt!!!!

Håller just nu på att flyttstäda lägenheten i Umeå. Jag HATAR att flyttstäda!! Gizmo tycker däremot att de är roligt han har mer eller mindre jobbat non stop sen halv åtta imorse då vi klev upp och han jobbar ännu =)
Jaja nu är de väl kökets tur lasta ur alla skåp, avfrosta frys m.m vi måste ju vara klar imorron. Så i säng lär man ju inte få gå i första taget =( Hade gärna gått å lagt mej redan nu men men...


 Åter till arbete =(

Lättare sagt än gjort...

Nu har vi varit i skogen och jag gjorde ett försök till att fota Gizmo och de var lättare sagt än gjort =) Så de blev som de blev måste hitta nån som kan hjälpa mej nästa gång jag får inte riktigt armarna att räcka till, sen blev ju bilderna lite så där annars oxå då min kamera mer eller mindre kräver strålande sol för att de ska bli bra bilder.

Detta blev resultatet =) men men...sen blev de ju självklart lite andra blider oxå =)

Alla på Beppe är den roligaste leken =)Gizmo vill jätte gärna ha pinnen som jag håller i =)Ärtan gapar och skriker så de bara flyger spott och dreggel..en groda?
Stallbesök =)

I dag har vi varit och kollat på islänningar, min mammas kompis Kicki, hennes barnbarn Emilia har en islänning. Så jag, mamma och Gizmo packa in oss i bilen. Gizmo gillar ju hästar och han är en jäkel på att mocka =) Dom har även kattungar i stallet drygt en vecka gamla så underbart söta. VILL HA EN!! =) men men..
Jag får skaffa katt när jag har skaffat mej en egen lägenhet då mammas blåfara inte skulle kunna låta bli att smaka på katten.

Inga bilder än, jag lovar ska föröka fixa nån bild inom inte en allt för avlägsen framtid. Vi ska ju på återbesök till stallet så jag tänkte fota lite hästar och katter =) Tycker de är så bra att Gizmo får vara lite runt hästar. De är så skönt att ha en hästsäker hund =)

Imorron är de marknad här ska gå och kolla lite i morron me Sara, kanske köpa sej en munk eller nå =)
Från de ena till de andra, när vi var i skogen idag så kom jag att tänka på lassie som gjorde att jag börja tänka på Linda och den vackra filmen hon gjorde =D


http://www.youtube.com/watch?v=TtZPtPy1ecI


6 månader!

Jaha igår blev lilleman 6 månader. Tiden går fort när man har roligt =)
Har vägt och mätt Gizmo idag. Nu ligger han på 17,9 kg och ca 54 cm hög. Lillen börjar bli stor =)

Bilder får de bli nångång när vi har lite solljus så jag kan fota ute...


Bilder..

Här händer de inte så mkt fortfarande. Har hämtat hem mamma från lassa idag. Hoppas på att de blir bättre nu när de faktiskt har hänt nått.

I går var jag å hälsa på hos pappa å Gizmo fick följa. De va de roligaste som hänt på länge tro jag, för min pappa lekte me han. Har aldrig sett min pappa leka me nån annan hund. Så Gizmo har sprungit 290 runt hela lägenheten å pappa efter =)

Lova hörde en kråka =)


Bildbevis på att tian visst kan springa fort =)


Selma har bestämt sej för att idag var dagen då hon skulle döda Ärtan!


Vaken?

Jo klockan är nu sex på morron å jag har inte gått å lagt mej ännu. Bestämde mej för att vakan då jag ska köra mamma till lassa på morron. Man har ju vänt på dygne nu när man är ledig å eftersom jag inte är nån morron människa så tänkte jag att de är lika bra att vara vaken.

Har snott lillebrors sator då även han vakar av nån anledning, så han å nå polare promma i väg till Åhults för att fika. Ojoj dagens ungdomar! =)

Annar händer de inte så mkt har inte tränat nå me hundarna sen jag kom till Gällivare har inte riktigt haft tid eller ork. Vi åker ut till skogen istället så dom ska inte klaga =)

Jaja nu ska jag ta å packa mej här ifrån hem till mamma å duscha köra henne till lassa å sen ut me hundarna till skogen hade jag tänkt då är dom snälla sen när jag ska sova...

Äntligen hemma!=)

Nu är man hemma i Gällivare, skönt som fan måste jag säga. Bor hos mamma för stunden å Lilla Gizmo tycker de är ganska roligt me alla nya vänner även om de inte är nån som tycker om honom =) Idag har jag varit i skogen me alla hundar de vill säga min tre å mammas tre.

Här kommer lite bilder från skogen...Lova, Ärtan & Gizmo


Gizmo, Selma, Lova & Ärtan längst fram


Selma, Ärtan, Beppe, Lova & Gizmo


Lova


Tian


Ärtan, Beppe & Gizmo


Gizmo vill leka men de vill inte Ärtan!=)


RSS 2.0