Väntar med spännng...

22 Oktober ska dom kära små anlända är de beräknat iaf =) Vi parade Ärtan då vi var ner till Piteå på besök. Hon är nästan lika bred som hon är lång just nu=) Som min mor säger antingen är dom väldigt många eller väldigt stora=)

Längtar så de är ju fem år sedan vi hade (egna) valpar!

Såå har inte varit med Gizom till veterinären ännu, han kommer att få vänta till December då de blir dags för dom små valparna att ögonlysas mm. Så vi får ta allt i en sväng eftersom de är 30 mil enkel väg.

Första snön har ju hunnit falla här uppe oxå för två dagar sen, blääää vill inte att den ska komma ännu men men jag får väl skylla mej själv eftersom jag är bosatt här uppe =P 
Lill lillen 9 veckor=)


En ny kompis! =)

Gizmo har en ny polare =) Sara har fått sej en svensk lapphund på 1½ år vid namn Gonso. En på hennes jobb kunde inte ha kvar hunden pga allergi. Så nu har vi en ny i gänget =) Var me Gizmo och Gonzo i skogen i går och jäklar så kul dom hade tillsammans!! =) och idag fick han träffa resten av våra galningar här hemma, de gick bra borsett från att Beppe var tvungen att sätta han lite på plats då Gonso prövade jucka på han :P Men efter de så var de lungt.

Känns jätte roligt att de gick så bra, då ja känner mej en aningen ensam då jag har varit den ända i min vänskapskrets som har haft hund men inte nå mer!!=) så nu jäklar ska jag lura me henne ut i skogen och få henne prova lite spår och annat roligt =)

RSS 2.0