...

Nu har jag bokat tågresa till Boden för att hälsa på Linda den 4:e Juni =) Den 6:e blir de en dags resa till Piteå då hon ska ställa ut Pling, ska bli väldigt trevligt att få komma bort en liten stund! =)

Något MH verkar de aldrig bli för mej och Gizmo. Anmälde ju mej här på hemma plan och har nyligen fått mail från dom att dom inte alls har planderat in något MH detta år. Så de sket sej så jag har bestämt mej för att vänta till de blir dags för collievalparna att gå den 31:a Oktober. Det känns enklats så.

Men jag har faktiskt anmält oss till våran första lydnadstävling. Jag är ruskigt nervös inför den så ha inte så stora förväntningar på oss ;) Även anmält till klubbens utställning som är den 12:e Juni och kommer anmäla han till våran internationella utställning som är någon gång i Juli.  Så lite äventyr ska vi ha i sommar! =)

Sen har vi ju haft en sjukdommar på senaste. Selma har haft livmoderinflamationmen är nu på bättringsvägen och så har vi även hunnit ha en släng av kennelhosta men även de på bättringsvägen, vi är lite drygt en vecka fri från hostningar.

och inga nya bilder blir de har varit väldigt lat på fotogareringsfronten :P

RSS 2.0