Ganska nöjd! :)

Känner mej ganska nöjd just nu, igår kväll gjorde vi ett nytt försök på ettan och denna gång gick det vägen :) Slutade på 171,5 och en 5:e placering. Fick en rolig komentar från tävlingsledaren efter hoppet. Hon undrade vad jag hade gett honom för han var så speedad tyckte hon. Det roliga var att jag hade mkt bättre kontroll på han den här gången än första. Det är ju alltid full fart framåt men nu var vi iaf på samma planet :)

Platsliggande: 10
Tandvisning: 10
Linförighet: 7   Positionen, rör sej före. slarv vid språng
Läggande: 9    Framförandet
Inkallning:10
Ställande: 9     Framförandet
Apportering: 0
Hopp över hinder: 10
Helhetsintryck: 8,5

Domaren var Lennart Hagstedt. Han tyckte de var väldigt roligat att se Gizmos arbetsvilja/glädje men att jag tappar så mkt poäng på att han ständigt ligger för långt fram men de vet jag ju redan.

Men jag är väldigt nöjd för jag trodde inte att vi skulle fixa det för jag har inte tränat honom som jag borde. Funderade starkt på att hoppa över denna tävling men jag tänkte har jag nu anmält och betalat in så kunde jag lika gärna starta, bra träning om inte annat. Så de var ju tur att jag tog mej i kragen :)

Tyvärr ingen film från denna gång då jag var helt solo där men även om jag hade haft nån som filma hade man nog inte sett speciellt mkt då de hant bli mörkt.2 år

Idag har Gizmo och gänget fyllt 2år så grattis till Gizmo och alla syskon :) herre guud va tiden går fort....

 Det känns som att de var igår han var så här liten :)
Kraaam :)


Filmen..

JAAA jag vet att jag är lite långsam men bättre sent än aldrig! :)


http://www.youtube.com/watch?v=arSGvz_xjb8

RSS 2.0