9 Dagar kvar!

Söndag den 28:e bär det av till sol och värme, närmare bestämt Turkiet två veckor och ingen längtar till nått mer än jag längtar just nu eller möjligtvis skulle det vara min resekamrat då :P

Känns som att det har hänt lite den senaste tiden. Kullkampen har hunnit vara, en mkt trevlig helg. Det var jätte kul att träffa alla. Fast det var i tyngsta laget att ta sej dit och hem men men va gör man inte för laget så att säga ;)

Jobbat lite och har hunnit vara en sväng till Piteå oxå och parat Ärtan åt mamma så nu får vi se om de blir lite valpar här hemma hos oss runt den 16:e oktober...*hoppas*

Sen har vi ju lyckats knipa åt oss det sista första priset lkl 1 så nu äntligen har vi det där jäkla LP 1!

Platsliggning: 10
Tandvisning: 10
Linförighet: 7
Läggande:9
Inkallning:9
ställande: 7,5
Apporten: 8,5
Hopp: 10
Helhet: 7,5

Han var väldigt het under kvällen vilket innebar att det slank in ett och annat skall mellan momenten och linförigheten var vinglig som bara den..men han tjuva på apporten vilket absolut inte gjorde mej nått blev bara glad att han faktiskt tog den själv :) Så vi slutade på 171,5 poäng och en första placering dock var vi bara två som starta ettan men va fan vi vann då ganska överlägset iaf ;)

Sen har jag jobbat lite mer och nu är jag ledig...och endast två jobbnätter kvar innan det är dags för lite semester!! :DLP 1 Sugarwinds A Secret Wepond - Gizmo! :)

RSS 2.0