En flopp!!

Det blev en flopp i går om jag ska lyssna till mitt bittra jag men om jag ska lyssna till mitt mera positiva jag så gick det helt ok. Allt som allt var det 13 startande och vi placerade oss på en 5 plats dock på bara 153p. Det var bara 3 ekipage som fick 1:a pris. Från trean till fyra skillde det sej 15 poäng.

Platsen gick klockrent av 7 hundar var det bara Gizmo och en till som låg tiden ut. Hände en hel del körde bla två skotrar förbi plan där hundarna låg osv. Fria följet funkade inte, gick jätte bra på uppvärmningen men på plan föll vi ganska platt. Men det funkar ändå bättre han finns på samma planet som mej iaf :) Och den jäkla apporten 0 vi som vanligt, han tjuvstartar och tänker ta den och de får han nite och när jag då sen ber han ta den så vägrar han så de slutade med att jag fick trycka in den i munnen på han men han höll den iaf :) Efter sa domaren starkt jobbat åt oss för att jag tvingade honom ta den, jag sa skam den som ger sej :) Men jag känner mej lite kluven över det här, känns surt trodde att vi skulle fixa ett 1:a pris faktiskt. Så nu måste jag fundera lite hur jag ska göra.

Domaren för dagen var Rune Bergström?! Lite osäker på efternamnet :P

Platsliggande: 10
Tandvisning: 8  Reser sej
Linförighet: 5  Position, dk, tv, många komandon
Läggandet: 8  Piper, position
Inkallning: 8  Ändrar ställning före inkallning
Ställande: 9
Appotering: 0 Apporterar ej
Hopp över hinder: 10
Helhetsintryck: 8

Inkallningen var jag ju så säker på att där har vi iaf en 10 men då lägger han sej efter att jag lämnat honom, JÄKLA skit :P Sen har jag JÄTTE svårt att tro att han pep under läggandet men men domaren bestämmer så...Hoppet var jag väldigt osäker på då han inte har fått prova det sen förra tävlingen :)

Jaja nu måste jag fundera hur jag ska göra då de här inte riktigt blev som jag hade tänkt mej...

Jokkmokk

I Lördags bar det av till jokkmokks ridhus för utställning. En överlag mkt trevlig dag. Gizmo fick sin etta till slut eller Exellent som de heter numera :) Gick inte riktigt lika bra för collie flickorna, Saffran fick inte ens komma ut bilen ;) Mamma valde att hon inte skulle visas då hon inte alls har pälsat i som hon skulle och domren ville ha mkt päls. Pling och Cindy fick varsin 2:a/very god. Fina kritiker fick dom men föll på pälsen.

Domaren: Bo Wiberg

Gizmos kritik:

Mask. huvud somönskas ngt kraftfullare. Ngt stora runda ögon. Bra hals och rygg. Ngt brant kors. Ngt brant överarm. Välvinklad bak. Ngt lösa armbågar. Rör sej väl från sidan. Passande benstomme. Bra päls och färg.


Är nöjd över att vi entlligen fick våran etta (exellent) men det kändes lite surt när han sa inget ck idag :P
Nu laddar vi inför tävlingen på söndag och ber till alla gudar att de blir varmare, just nu har vi -29 :(

Bilderna är stulna från Linda ;) 


                    


                    

Förkylning...

Har dragit på mej i jäkla förklylning som inte vill ge sej har legat i soffan i tre dagar och mår absolut inge bättre :(
Så jäkla irriterande...Har ju anmält mej och Gizmo till tävling den 20:e, blir att starta ettan igen och dagen efter jag har anmält oss och har tänkt sätta igång med träningen på riktigt så blir man sjuk!! Men jag har bestämt mej för att vara frisk till i morron för då har vi ju ridhusträning sen om det funkar får vi se.

Nästa helg är det jokkmokks utställningen och helgen efter det blir det lydnadtävling...KUL!! :)

Sen har ju Selma hunnit fylla 8år..gammkärring ;)

Nu har ja nog inget mer "roligt" att berätta så jag ger upp för denna gång och intar ryggläge igen i hopp om att jag ska börja må lite bättre.
Tack och Hej...:)

RSS 2.0