Ridhusträning

I kväll har jag och Gizmo varit på våran första ridhusträning, längar redan till nästa Lördag :) Det kommer var 11 ridhusträningar, räcker ända in  april! wiiiiiiii :)

Det är så skönt att kunna få vara inomhus så här på vintern. När jag vaknade "i morse" så visade termometern -29 men så här på kvällen är det bara -17 men då blåser det istället. Vi är 15 stycken som är anmälda till ridhusträningen men vi var inte alla ikväll. Tror vi var 8 stycken...SKIT KUL tyckte Gizmo som var lite små galen:)

Har tränat på fria följet och fjärren sen körde jag någon inkallning oxå. Har gått ganska bra. Men på fria följet så hamnar han alldeles för långt fram, så vi har lite att jobba på där eller gansk mkt igentligen. Men överlag så är jag nöjd. Han blev trött ganska snabbt oxå då han går så upp i varv när det är andra hundar där oxå.

Jag avslutad med en platsliggning. La han och gick i väg med Saffran och lekte lite med henne och han låg så snällt kvar så det känns jävligt bra:) 

Det blir till att ställa ut han i jokkmokk 12 feberuari då mamma ville ställa Saffran. Sen har jag tänkt tävla med han 20 Mars i Piteå men om jag startar ettan elelr tvån har jag inte bestämt ännu men det är en stund kvar så jag hinner grubbla...:) 

Nytt år - 2011 *uppdaterat*

Alla har vi överlevt nyårsafton, skönt att de är ett år kvar till nästa nu :P

Har funderat under dagen hur jag ska göra med Gizmo och tävlingar...Piteå drar igång sin tävlings säsong i Feberuari och kommer ha ca en tävling i månaden tror jag.

Min ursprunliga tanke idag var att v iskulle anmäla oss till tävlingen som är 20 mars och starta tvåan och ev ställa ut han 12 feberuari i Jokkmok. Men då tyckte min mor att jag kunde skippa uts. och tävla ettan 20 februari och 20 mars för att få lp 1-titeln. Linda tyckte det kunde vara bra att starta ettan för att få lite mer tävlingserfarenhet. vilket inte vore helt fel.  Så nu är jag lite kluven till hur jag ska lägg upp saker å ting här fram över....
Sen spelar ju ekonomin en alldeles för stor roll för det är inte bara att åka iväg med bilen 30 mil enkel väg. Men så här är det nä man bor uppe i lappmarkerna det är en bit att åka om man vill göra saker.


Då är den stora frågan alltså om jag ska satsa på lp 1-titeln först eller om jag ska starta tvåan...hmm

Jaja jag hinner fundera en stund till innan det är dags att anmäla sej

      
---------------------------------------------------------------------------------------------

Lyckats ladda upp lite mer av Gizmos MH...

http://www.youtube.com/watch?v=xGyT5NA13LQ   (Dumpen )

http://www.youtube.com/watch?v=KtOYubkz1Xo    ( Skrammlet)
 


RSS 2.0