Nu så..

..gick det vägen och det kändes som att det var på tiden! Idag bar det av till klubben för att åter igen starta lkl 1 och nu fick vi äntligen ett första pris! :)

Var dock lite fundersam på hur jag skulle orka då jag jobbade natten mot Lördag men det gick jätte bra. Slutade jobba 07.15 så bar de av till mamma för att åka ut i skogen med alla hundar lät Gizmo simma lite då det var varmt ute. Sen hem å hämta lite kläder och sen tillbaka till mamma hoppa in i duschen och sen iväg till klubben.
Och dagen till ära så kom även Peter och Linda upp och tävlade med mej och Gizmo. Stort Grattis till Peter som tog ett första pris på 170,5 pöäng och blev etta på pallen! Själv tog jag och Gizmo ett första pris på 167 pöäng och placrade oss som trea. :) Tyvärr så kom Linda och Pling sist dom nollade tråkigt nog platsen men om de nu inte hade hänt så hade även dom haft ett första pris...men men nästa gång kanske hela vår lilla trio kan stå på pallen?! :)

Platsliggande: 8  (han hörde mej när jag kommendera att han skulle ligga, han hade fullt upp att titta va grannen gjorde)

Tandvisning 9,5 håller kopplet sträckt (riktigt dum miss från min sida)

Linförighet: 7 Vänstersvängar tappar kontakt, Går långt fram i tempoväxling. ( Han hade lite lätt värmeslag vilket gjorde att han blev lite disträ)

Läggande: 8 Ngt sakta, DK med handen vid sättande (helt omedvetet, nått jag måste tänka på nästa gång)

Inkallning: 9,5

Ställande: 8,5 Steg

Apportering: 7,5 Bjuder apport

Hopp över hinder: 10

Helhetsintryck: 8

Värmde upp honom mer än vad jag har gjort tidigare, vilket gjorde att värmen tog ut honom ganska så mkt. Men jag hade än bättre kännsla nu under tävling, missarna som blev nu var ju inte för att han hade fullt upp en massa annat utan det blev helt enkelt för varmt för han. Är inte alls 100% nöjd men de var en klar förbättring så det är jag nöjd med.

RSS 2.0