Ofokuserad..

I kväll gjorde vi ett nytt försök på tävlingsplanen och inte fan gick de nå bättre den här gången.  Var och lät han bada innan vi for till klubben, allt för att undvika värmeslag. Satt i skuggan med han till hunden innan oss, då värmde vi upp och det kändes jätte bra då hade han fin fokus på mej så jag tänkte att de här kanske kan gå vägen ändå (hade VÄLDIGT låga förväntningar innan). Även när vi gick in på plan kändes det bra han var med och inga problem med tandvisningen. MEN när det blev dags för linförigheten försvann han helt, tappade all koncentration. Börjde titta på alla andra hundar och missad helt vad vi skulle göra. Funderade på att bryta redan då men tänkte jag ger det en chans. Sen missade han läggandet han blev stående och apporten vill han inte alls ta så jag fick bokstavligt trycka in den i munnen på han, han höll den en liten stund sen spottahan ut den..

Platsliggande: 10
Tandvisning: 10
Linförighet: 5  Dålig start, markerade svängar tydliga, går okoncentrerat.
Läggande: 0  Står
Inkallning: 8  Tjuvstartar
Ställande: 9  Bra!
Apportering: 0  Bjuder apporten
Hopp över hinder: 9,5
Helhetsintryck: 6

Så vi slutade på 136 poäng och en 7:e placering...med andra ord vi går jävligt mkt bakåt i våran träning/tävling tydligen då vi får sämre och sämre resultat efter varje tävling..

Juni...

Jaha de var ju rätt länge sen jag skrev nått här, så frågan är vart jag ska börja?!

Kan ju börja med det tråkiga, för en månad sedan fick min underbara Beppe somna in, går inte en dag utan att jag tänker på honom! Han blev tyvärr gammal fort, han skulle ha fyllt 9 år den 1:a Juni! Saknaden är enorm men det är tur att jag har mina två andra ögonstenar kvar som gör det lättare att gå vidare..

Söt Beppe, ner rakad och sommar fin ;)


Jaha vad har mer hänt?

Har hunnit vara i både Piteå och Jokkmokk och tävlat, lk1. Gick ju inte som planerat kan man ju säga. Inget första pris. Han fick för sej att sätta sej för tidigt på platsliggningen på båda tävlingarna och han tyckte att det var ok att tjuvstarta på hoppet på båda tävlingarna. Sen missa han läggandet under gång i Jokkmokk men det var varmt och han var inte riktigt med när jag kommendera. Hade jag varit smart hade jag väntat nått steg innan jag sa nått så hade de kanse gått vägen för de var som att han inte hörde mej så han satte sej i stället.

Men har anmält oss igen till lk1 på hemma plan, känner att jag inte vill ha dom tävlingarna som dom sista i ettan så i får se hur jag gör sen efter denna tävling. Sen känner jag just nu att vi funkar ju inte rikigt på tävling, det felar för mkt helt enkelt och då känns det bättre att vara kvar i ettan än att börja gå vidare...

Linda, Ida-Li och Pling har varit på besök, trevligt men Jobbigt ;) är ju inte direkt van vid barn..haha! Gizmo visste inte riktigt vad han skulle tycka och Selma fick vara hos mamma då jag inte litar på henne bland barn. Men Gizmo skötte sej ganska bra måste jag säga..Blev att besöka klubben och träna lite aglity och på den fronten så går det sakta men säkert frammåt.

Jaja nu flåsar min lillebror mej i nacka vi ska fara till storebror och kolla film, så det får vara allt för denna gång..
-


RSS 2.0