MH

Var på klubben i går å kolla MH eller hant bara kolla en hund men de va ju den som ja ville se så =) Ärtans kullbror var de som gick. Han skötte sej helt ok. Inte den häftigaste hunden men men de är ju inte syskonen heller. Tyvärr så är han skottberörd. Spökena blev han lite arg på han tyckte dom var riktigt fula och att som inte behövde komma nå närmre. Stod framför Veronica hela tiden, valde sen att fokusera på bara de ena spöket. Avståndsleken tyckte han var gamska onödig så figgen fick glatt leka själv. Lillajaktbytet for han inte ut på men de är de nästan ingen av våra hundar som gör. Dumpen blev han lite rädd för ett skutt bak men stannade å tittade sen tyckte han att de blev tråkigt att stå å glo så han gick iväg å börja leta spännade lukter i stället. Skrammlet va lite värre där fick dom jobba lite för att övertyga han att de inte va så farligt. Men överlag så var de väl helt ok synd bara att han inte klara skotten som sagt.

Så nu längtar ja som fan tills ja ska gå me Gizmo =) Förhoppnings vis blir de ett Mh här hemma då är de bara hålla tummarna att man kommer me!
 

Hmmm...

Läste precis lindas blogg hon har tävlat 2:an i Piteå....Grattis igen till ett fint resultat!!
Förutom hoppet men ja vet ju hur kära lilla Figi kan gör =) Blir jätte taggad när ja läser om att folk som tävlar å tränar. Men när ja väl själv ska göra nått så faller de rätt platt i backen. Måste hitta motivation, nån som vet vart man kan hitta den?

Men ja har då iaf anmält han till malmens nationella utställning den 14: e juni. Alltid nått, men då måste ja lära herren att stå stilla en stund =) Yvonne Brink är de som är dommare de ska bli kul å se va hon tycker om honom...=)

Grill kväll =)

Det har varit riktigt sommarväder här upp idag jätte sköööönt! =) Jag klev upp idag runt två, hoppade i kläderna packa in alla hundar i bilen och hämtade upp sara och for ut i skogen. Där traskade vi runt en timme sen hade vi alla värmeslag =) åkte hem lämna alla hundar, efter de bestämde vi oss för att vi skulle åka till saras stuga och grilla lite korv så vi fick lov att låna sáras brors bil en caddy och Gizmo fick ju självklart följa me =) Så i stuga anlände vi runt 18 tiden. Hemma var vi igen runt 23. Så Gizmo har haft fullt upp me å Grilla korv å leka. Vi ett tillfälle blev han så frustrerad på oss när vi satt där och grillade för han vill ju oxå så han satte igång å börja skälla. de kändes verkligen som han sa men jävla kärringar ja vill ju oxå ha!! =D

Sen ligger ju deras stuga alldeles vid en sjö så han har nu badat för första gången, vilket han tyckte va mkt roligt. Nått simtag blev de för han.

Blev tyvärr inga bilder då de va slut batteri i min kamera men vi har planerat att vi ska åka nån fler gång då vi ska åka tidigare så man hinner sola lite oxå då kanske man får han å simma lite mer och då jävlar ska kameran vara me me laddade batterier!!=)

8 Månader...

Jo idag bli ju lilleman 8 månader. Allt är bara bra me honom vet att jag inte har uppdaterat nå vidare, Är fortfarande utan dator hos mamma. Vi tränar lite smått, får ångest när ja tänker på hur dålig jag har varit men motivationen har inte riktigt funnits av många anledningar. Men men har tänkt börja spåra lite me han nu när i stort sett all snö är borta. Ser fram emot att se va han tycker om de.

Men han är helt underbar och han är mammas lilla gullegris om ja inte flyttar snart så kommer han bli feeeeet! =) Mamma är så generös, de är en till henne en till honom va de en gäller i mat väg =) och Gizmo älskar de =)

RIP!

I söndags kväll somnade våran älskade Tian in. Känns väldigt tomt utan henne och ja kommer sakna henne massor. Men de känns ända ganska bra hon har levt ett bra liv och hon var så pass dålig nu på slutet och nu slipper hon lida.hade tyvärr ingen bättre bild på henne =(


Älskade tianbollen, snaknar dej!


RSS 2.0