Helt underbart...

..väder har vi haft idag, äntligen har jag fått rikiga vårkänslor. Har varit ute i skogen i dag med Gizmo och Selma. Vi gick på en promenad och sen fick Gizmo träna lite lydnad. Blev att träna ff, fjärren (ligg till sitt) han har jätte svårt med de, han låser sej en aning men det var faktiskt mkt bättre idag sen fick han även några skick på rutan. Har även varit så duktig och haft med mej kameran så jag ska bjuda på lite bilder och en liten film när jag skickar han på rutan.


kolla in den vackra svansen! :P


Det är ett tag kvar till barmark..
http://www.youtube.com/watch?v=fZCd7fVF4pw

Vart är alla?

Har varit på ridhusträning i kväll, vi var bara fyra stycken gången innan de var vi oxå bara fyra och gången före de endast tre. Så då är min fråga vart är alla folk me sina hundar? Känns lite tråkigt måste jag säga men men man får lite mer plats för sej själv om inte annat ;) Träning går riktigt bra nu tycker jag nöter på som bara den på ff/linförigheten och den ser riktigt bra ut nu med lite hjälp av Linda :)

Skulle ha tävlat i morron i Piteå men då jag fick jobba natt så fick tävlingen tyvärr stå över. Men i maj blir de tävling igen. 20 Maj i Piteå och 22 Maj i Jokkmokk. Kommer att göra mitt sista försök på ettan då. Sen till sommaren blir det till att starta tvåan och akl-spår på hemma plan.
Har anmält till en nybörjarkurs i agility oxå, vilket känns skit kul den dar i gång i Maj. :)


Vi väntar även tillökning ;) min kompis hämatar hem sin lilla cotton valp nästa fredag...så spännande!

RSS 2.0