Resultat!

Bättre sent än aldrig=) Har ju helt glömt de här me att jag faktiskt har varit och röntgat Gizmo och fått resultaten. Jaja för er som inte vet eller sett på hundatata =)

HD B, ED UA =)

Nytt år!

Det var ett tag sen sist man skrev nått här så jag tänkte att de kanske var dags att uppdatera lite. Det nya året har fått en ganska bra start hoppas bara att de håller i sej. Har äntligen fått skriva anställningsbevis, så nu slipper jag "jobba" gratis. Har ju varit allt annat än lätt att försöka överleva utan nån inkomst. Inte nu för att jag kommer få nån förmögenhet varje månad men de är en start vi har klarat av steg ett så att säga. Vi har nått att stå på iaf.


Bara två valpar kvar och så verkar de bli, tror inte mamma vill bli av me nån fler :P så de är sobel flickorna som är kvar. Hoppas på lite varmare väder eller rättare sagt varmare väder som håller i sej så att dom små kan få börja följa me ut på äventyr i skogen. Dom har en hel massa energi som dom skulle behöva få ur sej. Men när de mer eller mindre är runt -15 eller ännu kallare så kan man inte ha mej sej dom små på nå långa färder.
Mat hysterin har dom ärvt från sin mor oxå jävlar vilket liv dom två kan föra när de är mat dags =)
Men dom är helt underbara!!=)


Och vår allas solstråle Gizmo, va hade vi gjort utan han? De är som mamma säger spelar ingen roll hur ledsen eller nere man är han får en att skratta! =) Visst alla älskade colliehundar gör sitt oxå men Gizmo är speciell! =)
Så nu när livet har återvänt någorlunda till de normala så kanske jag kan hitta tillbaka till nån form av vettig hundträning. Får läga i en överväxel så vi är redo inför kommande tävlings säsong. Men de är ju ett tag kavr innan de är nå tävlingar här upp :P Så de ska vi minsann fixa!!!! =)

 

Jaja de får räcka för denna gång, lägger upp lite bilder nästa gång orkar inte nu =)


RSS 2.0