Snö, snö massor med snö...

Har varit ute med alla doggsen idag i skogen..Kallt var de innan vi var tillbaka till bilen så lyfte alla hundarna på tassarna:P Själv tyckte jag inte att de var så farligt kallt men de kan ha och göra med att jag är klädd för atomvinter så när den riktiga atomvintern kommer så är risken väldigt stor att jag inte överlever :S Massvis me snö har vi även så man får bra träning när man är ute i skogen :)

Kom faktiskt ihåg kameran idag oxå, tummen upp för mej :)

Har även flyttat, har bott i lite drygt en vecka i min egna lya. Går bra känns skönt att komma tillbaka i mina vanliga rutiner. Jag blir som förslappad när man bor hos mamma det är som inte samma sak som att bo själv :)
Hade ett riktigt bra tränings pass igår kväll med Gizmo. Äntligen har fjärren lossnat. Bara så där känns det som med tanke på att de är väldigt länge sen vi träna den. Dock på nära håll ännu...

För er som väntar på filmen från Gizmos MH så hoppas jag verkligen att det kommer funka denna gång. Håller på att ladda upp den på min facebook logg. Så det är där den kommer finnas om ca 2 timmar. Sitter hos pappa och dom har tror jag världens långsammaste internet, sen har det varit en massa annat tjorv med filmen. Blir utan spökerna tyvärr då de var nå fel på den filen, datorn säger att filen är skadad :(

Planerar även lite resor här oxå. Vill ju så gärna åka ner till sthlm när mässan är. Det är tur att man fyller år snart och att det är jul om inte allt för länge :) Ska även masa mej ner till Boden för att hälsa på Linda och Ida-Li, förhoppningsvis nästa helg om jag är välkommen då :)

Saffran är sååå lycklig för att hon lyckades knycka pinnen av Gizmo :)


Kommentarer
Postat av: Marie L

Härliga snöbilder, va mycket snö det ser ut att vara. Hur kallt har ni? ser fram emot att få se Mh-filmen, hoppas det funkar nu.

Ha en skön helg!

2010-11-18 @ 19:29:14
URL: http://www.123minsida.se/minos
Postat av: Maja och Link

Åh, kommer Ni ner till Stockholm? vore ju så kul att ses! Följer Gizmo med?Ha det!

2010-11-25 @ 17:00:36
URL: http://greatwarrior.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0